SECTII SI COMPARTIMENTE
Primire Urgente (C.P.U.)
LABORATOARE
PREVENIRE INFECTII NOZOCOMIALE
EXPERTIZA MEDICO-MILITARA
FARMACIE
AMBULATORIU INTEGRAT
ACHIZITII PUBLICE
BIROURI SI COMPARTIMENTE
MANAGEMENTUL CALITATII
INFORMATII PUBLICE
INFORMATII UTILE
Program internari:
Zilnic intre orele 07:30-15:30
Internarile pentru cazurile de urgenta se fac prin Compartimentul de Primire Urgente (C.P.U.)
Program policlinica:
Luni, Miercuri, Vineri 07:30 - 19:00
Marti, Joi 07:30 - 18:30
ULTIMILE NOUTATI

Copyright 2010 SF © Compartimentul de Informatica al S.M.U. Constanta
Asociatia non-profit EUXINMED
Home
Prezentare
Conducere
Informatii pacienti
Legaturi utile
Contact
Legislatie
Anunturi
Localizare pe harta
Primire Urgente, tel.: 0241 511 564; 0785 250 239
Compartimentul de Primire Urgente (C.P.U.) realizeaza primirea, triajul si managementul urgentelor in sistem integrat cu sectiile spitalului.
Structura C.P.U. :


  Incepand cu luna ianuarie 2019, Compartimentul de Primire Urgente din cadrul Spitalului Militar de Urgenta Constanta functioneaza in noua locatie, in cadrul unui grup modular de containere, capabil sa asigure un spatiu optim tratarii urgentelor medicale, in conformitate cu legislatia in vigoare.
    
In CPU se acorda asistenta medicala de urgenta tuturor pacientilor care se prezinta la nivelul CPU conform Legii nr. 95/2006 si respectiv OMS nr. 1706/2007 privind conducerea si organizarea unitatilor si compartimentelor de primire a urgentelor astfel: cadrelor active si personalului civil contractual ale: Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Administratiei si Internelor, Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Serviciului de Protectie si Paza, Ministerului Justitiei, Serviciului Romān de Informatii, cadrelor militare īn rezerva si īn retragere, membrilor de familie a categoriilor mai sus amintite, veteranilor de razboi si urmasii acestora, demnitarilor, conform Hotarārii CSAT nr. 166/2006 si, respectiv, nr.5/2009, oricarui pacient asigurat/ neasigurat, īn conformitate cu legislatia īn vigoare, civil si militar (Ordinul ministrului apararii nationale nr. M 110/2009) etc.
:


    Organizare: spatiu pentru triajul initial, spatiu pentru primirea si īnregistrarea pacientilor, camera de resuscitare (2 posturi), spatiul pentru evaluare si tratament imediat (4 posturi), spatiul pentru evaluarea si tratamentul urgentelor minore care nu necesita monitorizare (3 posturi), sala de tratamente – mici interventii chirurgicale,gipsare, spatiul de prelucrari sanitare/deparazitare, spatii administrative.

    Dotari: linie de oxigen medical cu rampe Oki, targi si mobilier medical Malvestio, monitoare semne vitale (Mindray), aparat ventilatie mecanica si defribilator transport (Medumat Standard/Easy CPR, Meducore), defibrilator (Gima), seringi automate si pompe volumetrice(sisteme Fresenius Link+, TIVA Agilia,Volumat Agilia), ecograf multifunctional GE Logiq P7, electrocardiografe (Mortara, Cardio M plus), analizor biomarkeri Mitsubishi Pathfast (Troponina I hs, D-Dimeri, NT-ProBNP, Presepsin), glucometre.

Medici :
Nr. Crt. Nume si prenume Grad Specialitate Info
1 Lt.col.Dr. Boca Nicolae Catalin Medic specialist Medicina de urgenta Sef compartiment
2 Dr. Cionea Elena Medic specialist Medicina de urgenta  
3 Dr. Dusa Raluca Medic specialist Medicina de urgenta